Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Μια ερώτηση προς Χρυσαυγίτες... Υπάρχουν Έλληνες παιδεραστες;;;; (part II)

"Ευρεία αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «Gridlock», πραγματοποιήθηκε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας.

Στη διάρκεια της επιχείρησης σχηματίστηκαν δέκα δικογραφίες και συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία οχτώ Έλληνες, ηλικίας από 25 έως 71 ετών, για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.


Τέσσερις συνελήφθησαν στην Αττική και από ένας σε Δράμα, Χαλκίδα, Ικαρία και Ρόδο.


Από τις έρευνες στα σπίτι των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:


• Δέκα σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών

• Τέσσερις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές
• πλήθος εκτυπωμένων φωτογραφιών
• μεγάλος όγκος ψηφιακών αρχείων, συνολικής χωρητικότητας (23.350) GB
• δύο κυνηγητικά όπλα
• δύο πιστόλια κρότου με συνολικά έξι φυσίγγια
• ένα τυφέκιο.

Από τους οκτώ συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, οι δύο προφυλακίστηκαν. Για τα δυο άτομα, που δεν συνελήφθησαν ελλείψει των όρων του αυτοφώρου, οι σχετικές δικογραφίες υποβλήθηκαν στις Εισαγγελικές Αρχές.


Κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας τριών από τους συλληφθέντες, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους.


Πρόκειται για τους:


•Παρασκευόπουλο Αντώνιο του Ανδρέα και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και κατοικεί στο Αιγάλεω Αττικής

• Σταυράκη Ιωάννη του Αντωνίου και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής
• Καλλιτσιώτη Κωνσταντίνο του Πέτρου και της Γεωργίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1960 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Αθήνα.

Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση.


Σε βάρος του δεύτερου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.


Σε βάρος του τρίτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.
"

Πηγή: Newsbeastgr

Ρωτώ, γιατί σύμφωνα με το δικό σας "μανιφέστο" λέτε ότι ΜΟΝΟ οι ξένοι είναι μεταξύ άλλων και παιδεραστές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου