Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Υπάλληλος ΟΑΕΔ δις ισόβια για 1,4 εκ.

"Επίδομα ανεργίας από δώδεκα συνολικά υπηρεσίες του ΟΑΕΔ έπαιρνε ταυτόχρονα κάτοικος της Αττικής.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Οργανισμός να ζημιωθεί κατά 58.277 ευρώ, ποσό για το οποίο έχει διαβιβαστεί πράξη βεβαίωσης οφειλής στην αρμόδια ΔΟΥ.
Πρόκειται για μία μόνο από τις περιπτώσεις κατά τις οποίες επιτήδειοι, με πλαστά δικαιολογητικά, έπαιρναν παρανόμως επιδόματα ανεργίας και μια σειρά άλλων παροχών.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του "Έθνους της Κυριακής", τον δρόμο της Δικαιοσύνης έχουν ήδη πάρει 23 υποθέσεις που έχουν κοστίσει στον ΟΑΕΔ πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Αρκεί να αναφερθεί πως μόνο από μία υπόθεση, στην οποία εμπλεκόταν υπάλληλος του Οργανισμού, η ζημιά είναι 1,4 εκατομμύρια. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια."

Πηγη: News247

Και το ερώτημά μου είναι το εξής...

Αν ενας υπάλληλος παίρνει δις ισόβια για 1,4 εκ. τότε ενας βολευτής -όχι δεν ξέχασα το υ- που παίρνει διπλάσια η και τριπλάσια σε μίζες.. πόσο;;;

Όποιος έχει απάντηση στην λύση παρακαλώ ας το σημειώσει στα σχόλια και αν υπάρξουν παραπάνω απο 2 σωστές απαντήσεις θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στο τέλος του μήνα για να αναδείξουμε τον νικητή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου