Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Άν έχεις τέτοιους "φίλους" (βλ.εκπρόσωπος ΧΑ) τι τους θέλεις τους εχθρούς;


"Σταματήστε τους αλλοδαπούς εργάτες! Δουλειά μόνο στους Γερμανούς!" δίπλα σε αυτό το πανό, που επιτίθεται εμμέσως στους Έλληνες μετανάστες της Γερμανίας, εκφώνησε το χαιρετισμό του ο εκπρόσωπος εξωτερικών επαφών της Χρυσής Αυγής Γιώργος Δημητρούλιας, σε εκδήλωση του ναζιστικού γερμανικού κόμματος NPD, στο Rostock της Γερμανίας.
Τα παραπάνω αναφέρονται στο ρεπορτάζ του JUNGLE-Report.
Η φωτογραφία, που δημοσιεύει το περιοδικό Unfollow, διαψεύδει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής η οποία διατείνεται πως δεν διατηρεί σχέσεις με ξένα ακροδεξιά κόμματα.
"Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με ξένες πολιτικές οργανώσεις ή κόμματα" ανέφερε ανακοίνωσή της προ μηνών.
Η Χρυσή Αυγή, λίγες μέρες πριν βαφτίσει "δημοσιογράφους" τους Γερμανούς νεοναζί που προσκάλεσε στη Βουλή, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με ξένες πολιτικές οργανώσεις ή κόμματα", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.
Υπενθυμίζεται ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο της Καρλσρούης απέρριψε αίτημα του γερμανικού νεοναζιστικού κόμματος NPD για την αναγνώριση της συνταγματικής νομιμότητάς του, τη στιγμή που αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απαγόρευση του κόμματος.
Στις αρχές Νοεμβρίου, το NPD κατέθεσε αίτημα στο Συνταγματικό Δικαστήριο, "ζητώντας από τους δικαστές να αποφασίσουν, εδώ, στην Καρλσρούη, ότι το κόμμα αυτό δεν είναι εχθρός του Συντάγματος, ούτε αντίθετο με το Σύνταγμα" είπε ο πρόεδρός του, Χόλγκερ Άπφελ, σε βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος. 
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι το αίτημα αυτό δεν μπορεί να εξεταστεί. Μια νέα διαδικασία απαγόρευσης του νεοναζιστικού κόμματος NPD, το οποίο κατηγορείται για σχέσεις με μια εγκληματική οργάνωση, πρόκειται να αρχίσει στη Γερμανία, ύστερα από μια πρώτη αποτυχημένη απόπειρα πριν από εννέα χρόνια, ανακοίνωσαν στις αρχές Δεκεμβρίου οι πρωθυπουργοί των γερμανικών ομόσπονδων κρατιδίων."

Πηγή: News247.gr

Εκπρόσωπος της ΧΑ έδωσε παρών σε εκδήλωση του ναζιστικού κόμματος της "μαμάς" -τους- Γερμανίας υποστηρίζοντας να σταματήσουν τους "αλλοδαπούς" εργάτες απο τις δουλειές τους (συμπεριλαμβανόμενοι και οι Έλληνες που εργάζονται εκεί)....

"Έλληνας" ζητάει να διώξουν τους Έλληνες εργάτες απο την Γερμανία...

οξύμωρο;;;

όσο και η ιδεολογία που εκπροσωπούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου