Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Μέχρι χθές τρομοκρατούσαν γέρους και εργάτες..τώρα τρομοκρατούν και παιδιά... Εύγε ΕΛ.ΑΣ

"Σε πλήρη διάψευση της ρίψης χημικών πλησίον του σχολείου στην περιοχή της Ιερισσού, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. Η ίδια σημείωσε ότι δεν προχώρησε σε προσαγωγές κατοίκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σήμερα το πρωί, τετρακόσια περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν- απέκλεισαν την επαρχιακή οδό Γοματίου – Ιερισσού και δεν επέτρεπαν τη διέλευση αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες μαζί με δικαστικούς λειτουργούς μετέβαιναν στην περιοχή για υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών, που διενεργούνται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τον εμπρησμό σε εγκαταστάσεις εταιρείας στις Σκουριές Χαλκιδικής, τα ξημερώματα της 17-02-2013.
Σημειώνεται ότι οι συγκεντρωμένοι είχαν βάλει φωτιά σε ελαστικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή.
Επιπλέον δεν ανταποκρίθηκαν στις επανειλημμένες εκκλήσεις για αποχώρηση από το σημείο και εκσφενδόνιζαν πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δυο αστυνομικοί.
Τελικά η διέλευση των αστυνομικών επετεύχθη με περιορισμένη χρήση χημικών μέσων.
Στη συνέχεια, οι συγκεντρωθέντες, κινούμενοι προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Ιερισσού.
Δεν πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις ατόμων.
Σε καμία περίπτωση δεν έγινε χρήση χημικών ή άλλων μέσων σε κανένα άλλο σημείο της περιοχής, ενώ σχετικές καταγγελίες σε Μ.Μ.Ε για χρήση χημικών σε σχολείο και οικίες της περιοχής, διαψεύδονται κατηγορηματικά."

κατηγοριματικά ε;;;

Εγώ ξέρω ότι αν υπάρχει κάποιο βίντεο, που καταγράφει κάποιο γεγονός..αυτό λέγεται, "αδιάψευστο πειστήριο" και το χρησιμοποιούν σε δικαστήρια κτλ...

http://www.dailymotion.com/video/xy0tbw_yyyyyyyy-3-yyyyyyyyy-yyyyyyy_news&start=335

(ολόκληρο το άρθρο εδώ)

Πηγή: News247.gr

Και όλα αυτά...για να προστατέψει -η ΕΛ.ΑΣ- αυτούς που μας παίρνουν τον χρυσό και όλους αυτούς που ξεπουλάν την χώρα... ΕΥΓΕ και πάλι ΕΥΓΕ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου