Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Κάνεις ότι σου λένε χωρίς αντιρρήσεις;;; Καλωσήρθες στην κυβέρνηση...

1+1=2 μας μαθαίνανε μικρά στο σχολείο...

αν ζητάς να βρεις 2... ψάχνεις για 1+1 που στο τέλος θα σου δώσουν 2...

λογικό;

Μάλλον όχι... γιατί αυτοί που παίρνουν αποφάσεις αυτοί που ψηφήσατε για να μας κυβερνήσουν ή έχουν πάει σε σχολή μάγων ή απλά είναι πολύ καλά παιδάκια και ακολουθούν κατα γράμμα αυτά που οι "απο πάνω" τους λένε να κάνουν...

"Αντί για επιμήκυνση έχουμε επιτάχυνση της εφαρμογής του Μνημονίου, παρατήρησε σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και σχολιάζοντας διαρροές σύμφωνα με τις οποίες το πακέτο των νέων μέτρων θα έρθει σε μία ψηφοφορία στη Βουλή, μίλησε για αντιδημοκρατική μεθόδευση από την πλευρά της κυβέρνησης.
Συχνά, είπε, οι κυβερνήσεις μετατρέπουν ένα πακέτο μέτρων για να κάμψουν αντιρρήσεις, για να καλύψουν την αθέτηση υποσχέσεων, για να κρύψουν την εξαπάτηση των ψηφοφόρων, σε μία ενιαία ψηφοφορία, την οποία βαφτίζουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και... «ούτε γάτα ούτε ζημιά».
«Αν», όμως, «η κυβέρνηση επιχειρήσει να εφαρμόσει το γνωστό μικρο-πολιτικό κόλπο, να φέρει ένα πακέτο 11,5 ή 18 δισ. ευρώ με μία ψηφοφορία στη Βουλή, αυτό θα είναι αντιδημοκρατική μεθόδευση και αθλιότητα», υπογράμμισε και προανήγγειλε ότι από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια «ώστε να μη μετατραπεί το κοινοβούλιο σε "πλυντήριο"».
«Ο κ. Σαμαράς», συνέχισε ο κ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στις επαφές του πρωθυπουργού σε Βερολίνο και Παρίσι, «επιστρέφει έχοντας προσχωρήσει στη σχολή Μέρκελ, έχοντας ρίξει στο πυρ το εξώτερον, ως αμαρτία, την αντιμνημονιακή του στάση και έχοντας ξηλώσει και πετάξει στο καλάθι των αχρήστων και την τρικομματική μετεκλογική συμφωνία».
«Αντί να έχουμε επιμήκυνση έχουμε επιτάχυνση της εφαρμογής του Μνημονίου», παρατήρησε χαρακτηριστικά, «"τσαλακώνοντας" και τις προεκλογικές και τις μετεκλογικές δεσμεύσεις της τρικομματικής κυβέρνησης».
«Ο κ. Σαμαράς έδωσε τα πάντα και πήρε ένα "κάντα παιδί μου και θα δούμε"», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας τη σκληρή κριτική του στον πρωθυπουργό: «Πίσω από τα χαμόγελα, το "τσάι και συμπάθεια", το φιλικό χτύπημα στην πλάτη, κρύβεται το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς πήγε ως ζηλωτής του Μνημονίου και ικέτης, εγκαταλείποντας όχι μόνο όσα έλεγε προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, ακόμη και στις προγραμματικές του δηλώσεις και ενώ έδωσε τα πάντα, πήρε ένα "κάντα παιδί μου και θα δούμε"».
«Αυτό που έρχεται για τον Έλληνα πολίτη», προειδοποίησε ο κ. Παπαδημούλης, «δεν είναι 11,5 δισ., είναι πολύ περισσότερα. Είναι ένα πρόγραμμα που δεν πρόκειται να βγει, αλλά το μόνο που θα κάνει είναι να προσθέσει καταστροφή και οδύνη στην ελληνική κοινωνία»"

Τώρα θα μου πεις... αυτά τα λέει ένας του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε έπεσες στην παγίδα...

Εγώ σου λέω ότι 99,9% αν ήταν κι αυτός κυβέρνηση τα ίδια θα έκανε... και απο κάτω θα ήταν κάποιος της ΝΔ και θα έλεγε τα ίδια...

Δεν βλέπει μόνο ο Παπαδημούλης ότι το "πρόγραμμα που δεν πρόκειται να βγει"... το βλέπει όλος ο κόσμος... ακόμα ακόμα ΚΑΙ αυτοί που τελικά "παίρνουν τις αποφάσεις" -εδώ γελάνε-

πηγή: naftemporiki.gr -το άρθρο εδώ-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου